Spædbørn

MOTORISK SCREENING AF SPÆDBØRN.

Oplever du at dit barn kun triller til den ene side, ligger skævt, ikke vil ligge på maven, har tendens til skævt kranie eller andre motoriske afvigelser; er en motorisk screening måske det du står og mangler.
Efter fødslen skal barnet bruge 12 mdr. på at komme fra liggende til stående position. Barnet benytter sig af fastlagte programmer i hjernen for at udvikle strategier, der skal føre det gennem de forskellige faser, der udvikler dets motorik. Dette kan ligge langt fra eller tæt på det optimale.

Udviklingsmæssig kinesiologi er et af de redskaber man kan benytte for at kortlægge hvor der kan sættes ind i barnets udvikling for at styre det mod en bedre motorisk udvikling. Med en grundig undersøgelse af barnets posturale reaktioner, reflekser og generelle motorik kan man vurdere barnet og derefter sætte specifikt ind over for det pågældende problem.

Hvorfor er det vigtigt? Flere undersøgelser viser at den motoriske udvikling og kvaliteten af denne kan spille ind på indlæringen senere i barnets liv, samtidigt vil et optimalt motorisk mønster centrere leddene og give den bedste bevægelseskvalitet, hvilket kan mindske slid og skader på bevægeapparatet.
http://www.rehabps.com/REHABILITATION/Home.html

Tidsbestilling på 75 32 14 74 (8-12). Pris: 650,00 kr.