Ryghold

RYGHOLD

DSC_0006

Et trænings tilbud til dig der har været igennem et rygforløb hos fysioterapeut eller kiropraktor, hvor du har brug for træning til at forebygge tilbagefald og blive bedre til at bruge din krop mere hensigtsmæssigt.

På vores hold er der fokus på korrekt holdning skabt i samspil mellem vejrtrækning og de dybe muskler i kroppen. Disse muskler kan man ikke træne ved alm. fitness eller motion. En god holdning er ofte også lig med en stærk og sund krop, der kan modstå udfordringer i forbindelse med arbejde og fritid.

Hele kroppen gennemgås og mange af øvelserne er hentet fra Yoga, Chi gong og  fra klassisk ballet. Der trænes en del smidighed af hofteled og brystkasse, samt at holde lænderyggen i neutral position, hvor belastningen er minimal.

Vi bruger primært gulvøvelser uden udstyr, således at deltagerne nemt kan lave øvelserne hjemme og der lægges meget vægt på overførselsværdien til dagligdagsaktiviteter.

Tidspunkt:
Hver mandag kl. 08.00 – 09.15

Fysioterapeut:
Grethe

Pris:
Pris for 10 gange (ved lægehenvisning) ca. 810,- DKK

DSC_0009

HOLDTRÆNING FOR RYG PATIENTER

Oplever du tiltagende ryggener i løbet af hverdagen og overbelastningssmerter ved et øget aktivitetsniveau er rygtræning onsdag eftermiddag noget for dig.

Vi arbejder med at mobilisere brystkassen, hofterne, og skulderne, som kan være årsagen til overordnet blokering af bevægelser i ryggen.

Jeg lægger derudover meget vægt på at stabilisere og styrke rygmusklerne så man bedre kan holde til sin hektiske hverdag.

Træningen består af 60 min. opvarmning/træning og 15 min. individuelt træningsrådgivning.

Holdet består af 10 deltagere.

Tidspunkt:
Onsdag kl. 15.00 – 16.15

Fysioterapeut:
Brendan

RYGHOLD

Træningen består hovedsagelig af stabilitets- og styrkeøvelser for ryg, lænd og mave, samt mobilitets- og smidighedsøvelser for øvre ryg og hofter.

Tidspunkt: 
Mandag kl. 15:45-17:00 og fredag kl. 8:00-9:00

Fysioterapeut:
Malene