Om klinikken

For private
Vores mål er at give den enkelte patient et optimalt sammenhængende behandlingsforløb. Personalet har forskellige ansvarsområder, hvor de er godt klædt på til at løse opgaven.
Klinikken har til huse i velindrettet bygning (500m2), som vi deler med Grindsted Kiropraktor Michael Vaarst. Vi har fælles venteværelse, kontor og gymnastiksal. Vi tilstræber et godt samarbejde på tværs af faggrænser, der tilgodeser patientens behov og faglig udvikling.
Om aftenen bruges gymnastiksalen af Birthe Fyhring til holdtræning i bl.a. Chi gong og østen mix.
Gymnastiksalen er stor og velindrettet til træning af hold og individuelt. Hos os foregår al træningen altid under vores vejledning. Ønsker du træning i maskiner, henviser vi dig gerne til det lokale træningscenter.

For virksomheder
Vi har flere års erfaring med at løse opgaver for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres ansatte hurtig og effektiv behandling – individuelt eller som forebyggelse mod nedslidning og skader.

Genoptræning
Billund Kommune er ansvarlig for genoptræning og du skal kontakte dem vedrørende genoptræning. Er du sikret via en forsikring (sundhedsforsikring, ulykkesforsikring eller lignende ), eller er du opereret eller behandlet på privathospital kan genoptræningen foregå hos os.