Brendan Daley

Brendan Daley

  • Position: Fysioterapeut
  • Email: brendan@grindstedfys.dk

Fysioterapeut

Brendan er født 1976. Han er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg 2006, og har siden arbejdet i både den kommunale genoptræning og på klinik. Har været på Grindsted Fysioterapi & Træning siden 2013.

Med symptomerne i fokus tager Brendan udgangspunkt i de grundlæggende årsager til fysisk dysfunktion. Smertelindring, styrke- og stabilitetstræning er en naturlig del af behandlingen. Mobilisering af de strukturer, som er medvirkende til symptomer, og som forhindrer optimale betingelser for kroppen, træningsinstruktion og vejledning, så du selv kan tage aktiv del i at afhjælpe symptomerne.

Brendan har uddannet sig indenfor DNS (Dynamisk Nerve Stabilitet), som tager udgangspunkt i den motoriske udvikling i de første leveår. Gennem livet er vores bevægemønstre med til at sætte sit præg på uhensigtsmæssig slid på kroppen, som oftest kommer til udtryk som smerte. DNS kan give et overblik over, hvilke bevægemønstre, der er uhensigtsmæssige og hvor man med fordel kan sætte ind med træning., for at rette op på disse fejl.

Brendan bor med sin kone og deres tre børn. I fritiden interesserer han sig for ishockey og cykler mountainbike.

Ansvar og funktioner

Efteruddannelse

  1. Bobath ’A’ (Neurologi)

  2. DNS A, B og C (pediatri, skoliose, bækkenbund, fod)

  3. Stecco 1 + 2 Fasciale Manipulation 

  4. CPOP og GMFM

  5. Yoga inspireret vejrtræknings kurser