Ryg træning hold

Hold træning for dig der skal styrke muskulaturen

“ Sammen skal vi have styrket din ryg så du ikke får tilbagefald”

Et trænings tilbud til dig der har været igennem et rygforløb hos. En af vore fysioterapeut eller husets egen kiropraktor, kan have haft dig under behandling. Nu skal vi så sammen sørge for at alt det gode bliver vedligeholdt. Det du har brug for er træning til at forebygge tilbagefald og blive bedre til at bruge din krop mere hensigtsmæssigt.

Vi holder fokus på det vigtigste

På vores hold er der fokus på korrekt holdning skabt i samspil mellem vejrtrækning og de dybe muskler i kroppen. Disse muskler kan man ikke træne ved alm. fitness eller motion. En god holdning er ofte også lig med en stærk og sund krop, der kan modstå udfordringer i forbindelse med arbejde og fritid.

Hvad sker der under træningen?

Hele kroppen gennemgås og mange af øvelserne er hentet fra Yoga, Chi gong og fra klassisk ballet. Der trænes en del smidighed af hofteled og brystkasse, samt at holde lænderyggen i neutral position, hvor belastningen er minimal.

Vi bruger primært gulvøvelser uden udstyr, således at deltagerne nemt kan lave øvelserne hjemme og der lægges meget vægt på overførselsværdien til dagligdagsaktiviteter, fagligt kaldet funktionel træning.

Fordele med rygtræning

Kontakt og gerne hvis du er det mindste i tvivl

+45 75 32 14 74

Alle hverdage mellem 08.00 – 12.00

Træningstider