Parkinson Big

Big holdtræning for Parkinson patienter

“ Styrk dine motoriske funktioner med vores holdtræning”

Hvorfor holdtræning ?

Parkinson Big-træning er en træningstilgang, der primært er udviklet til personer med Parkinsons sygdom. Formålet med Parkinson Big holdtræning er at forbedre motoriske funktioner og bevægelsesmønstre hos mennesker, der oplever motoriske udfordringer som følge af Parkinsons sygdom. 

I Parkinson Big træningen er der fokus på at forbedre bevægelsesstørrelse, hastighed og koordination for at opretholde eller forbedre evnen til daglige aktiviteter

Hvordan træner vi?

Man kan med Parkinsons sygdom opleve begrænsninger i det daglige bevægelsesomfang. Med Big træningen arbejder vi på at øge disse bevægelser for at forbedre fleksibilitet og mobilitet i kroppen.

Parkinsons sygdom kan medføre langsomme og stive bevægelser. I Træningen fokuserer vi på at udføre hurtigere og mere smidige bevægelser.

Problemer med balance og holdning er almindelige hos mennesker med Parkinsons sygdom. Her går vi i Big træningen også ind og hjælper med at forbedre, justerer og gøre kroppens balancen bedre.

I træningen sigter vi mod grovmotorikken og at gøre de store bevægelser, der øves under Big, mere naturlige og automatiserede, så de bliver en naturlig del af den daglige aktiviteter.

Ved at forbedre og træne de daglige bevægelsesfunktioner og koordination er målet, at Big træningen, skal bevare eller genskabe kroppens evne til at udføre daglige opgaver og opretholde en vis grad af selvstændighed.

Fordele med Big Parkinson holdtræning

Kontakt og gerne hvis du er det mindste i tvivl

+45 75 32 14 74

Alle hverdage mellem 08.00 – 12.00

Træningstider