Om klinikken

Velkommen til Grindsted Fysioterapi & Træning

Akkrediteret klinik med mange års erfaringer som fysioterapeuter

Fysioterapi er relevant ved smerter i kroppen, genoptræning efter skade, operation eller sygdom og forebyggelse af nedslidning.
Vi ønsker, at du kan opnå øget indsigt i egne muligheder for at bedre kroppens funktioner. Kroppen er dit ansvar, vi lærer dig at bruge den bedst.

Grindsted Fysioterapi og Træning er både til private og lægehenviste patienter.
Klinikken finder du i bygningen på Vestergade 120, som i 2007 blev indrettet specifikt til fysioterapi- og kiropraktisk klinik.
Vi deler bygningen med Kiropraktor Michael Vaarst og har fælles venteværelse, kontor og gymnastiksal.
Dette gør at vi har et dagligt samarbejde, til gavn og glæde for både personale og patienter.
Klinikken blev akkrediteret i 2021, hvilket betyder at vi og vores lokaler opfylder myndighedernes krav for fysioterapi og behandling.

Alle fysioterapeuter er autoriserede, har gennemgået det påkrævede praksiscertifikat og har været en aktiv del af klinikkens akkreditering.

Når du kommer på klinikken skal du være helt rolig ved, at alle fysioterapeuter kan behandle alle de gængse skader som nakke/skuldergener, skulder, albue, håndled/hånd, ryg, hofte, knæ og ankel fod. Alle kan varetage genoptræning, vejlede i øvelser, træning, ergonomi og holdning samt arbejde med akutte og kroniske tilstande hos folk med enten neurologiske og muskuloskeletale lidelser/gener.

Personalet holder sig løbende opdateret på nyeste viden indenfor faget og efteruddanner sig med relevante kurser. På klinikken har vi jævnligt undervisere udefra til fælles faglige dage, kurser og udvikling.

Hvorfor vælge os?

Din udfordring, vores opgave.

Vores vigtigste mål er, at give den enkelte patient et optimalt sammenhængende behandlingsforløb. Personalet har forskellige ansvarsområder, hvor de er godt klædt på til at løse opgaven. Personalet er up dateret fagligt på både nationalt som internationalt plan, flere af personalet har eller er i gang med internationale uddannelser, ligesom vi flere gange årligt afholder kurser for behandlere med udenlandske undervisere.

Akkreditering

Grindsted Fysioterapi & Træning er en del af den offentlige sygesikring og arbejder under autorisation.

Professionel Team

Alle behandlerer hos Grindsted Fysioterapi og Træning er uddannet med de helt korrekte og godkendet uddannelser.

Mange års erfaring

Alle fysioterapeuter følger efter- og videreuddannelse svt. til de interesse og fagområder, de er ansvarlige for. Vi er godt forandret i lokallivet og vi fra 10 år til 40 års anciennitet som aut.fysioterapeuter

Individuel behandling

Vi sætter en stor ære i at behandle vores patienter individuelt og løse deres udfordringer. Her er der fokus på den enkelte person og hele menneske. Du vil altid være i trygge hænder hele vejen fra start til afslutning af din behandling.

Vores inspiration og behandlingsmetoder

DNS Metoden

Vi har i gennem de sidste 20 år været inspireret af en behandlingsmetode, udviklet i Prag, som kendes under DNS metoden- det er neurologisk baseret og udviklet til også at være et manuelt koncept såvel som træning. Flere af personalet er certificeret eller vej til at blive det. læs mere om dette på
Personalet har egne behandlingsrum og råder over en gymnastiksal, som er stor og velindrettet til træning af hold og individuelt. Hos os foregår al træningen altid under vores vejledning. Ønsker du træning i maskiner, vejleder vi dig gerne til det lokale træningscenter med råd og ideer.

Erhverv

Vi har flere års erfaring med at løse opgaver for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres ansatte hurtig og effektiv behandling – individuelt eller som forebyggelse mod nedslidning og skader.
Kontakt os gerne hvis vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Genoptræning

Billund Kommune er ansvarlig for genoptræning og du skal kontakte dem vedrørende genoptræning. Er du sikret via en forsikring (sundhedsforsikring, ulykkesforsikring eller lignende ), eller er du opereret eller behandlet på privathospital kan genoptræningen foregå hos os.