Kalender

Velkommen til Grindsted Fysioterapi & Træning

Dit overblik over vores holdtræninger

Det at træne med andre og holde sig i gang, er sommtider en langt bedre løsning end at træne helt alene. Det forpligter en smule mere og gør også at man møder andre der kan have samme fysiske udfordringer som en selv.
Derfor anbefaler vi meget ofte vores fælles holdtræninger. Se om der ikke er et hold for dig og tilmeld dig nu.

Hvorfor vælge os?

Din udfordring, vores opgave.

Vores vigtigste mål er, at give den enkelte patient et optimalt sammenhængende behandlingsforløb. Personalet har forskellige ansvarsområder, hvor de er godt klædt på til at løse opgaven. Personalet er up dateret fagligt på både nationalt som internationalt plan, flere af personalet har eller er i gang med internationale uddannelser, ligesom vi flere gange årligt afholder kurser for behandlere med udenlandske undervisere.

Akkreditering

Grindsted Fysioterapi & Træning er en del af den offentlige sygesikring og arbejder under autorisation.

Professionel Team

Alle behandlerer hos Grindsted Fysioterapi og Træning er uddannet med de helt korrekte og godkendet uddannelser.

Mange års erfaring

Alle fysioterapeuter følger efter- og videreuddannelse svt. til de interesse og fagområder, de er ansvarlige for. Vi er godt forandret i lokallivet og vi fra 10 år til 40 års anciennitet som aut.fysioterapeuter

Individuel behandling

Vi sætter en stor ære i at behandle vores patienter individuelt og løse deres udfordringer. Her er der fokus på den enkelte person og hele menneske. Du vil altid være i trygge hænder hele vejen fra start til afslutning af din behandling.