Hvad der spørges om

 • Home
 • Hvad der spørges om

Vi er her for at hjælpe dig, så spørg bare...

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Skriv her dit spørgsmål og lad os hjælpe dig i mål med din udfordring. Vi sidder klar.

  Generelt

  1. Hvordan fungerer fysioterapi behandling?

  Fysioterapi behandling starter normalt med en grundig vurdering af din tilstand og dine symptomer. Baseret på denne vurdering vil din fysioterapeut udvikle en behandlingsplan, der kan omfatte en række forskellige metoder og teknikker, herunder træning, manuel terapi, massage, elektroterapi og akupunktur. Du vil typisk blive bedt om at udføre øvelser og aktiviteter derhjemme mellem dine fysioterapi sessioner for at forbedre din funktionsevne og øge din smertetolerance.

  2. Hvor lang tid tager det normalt at gennemføre en fysioterapi behandling?

  Varigheden af fysioterapi behandling afhænger af en række faktorer, herunder alvorligheden af din tilstand, din alder og dit generelle helbred. Nogle behandlinger kan tage blot få sessioner, mens andre kan tage måneder eller endda år. Din fysioterapeut vil normalt give dig en estimeret tidsplan for din behandling og vil evaluere dine fremskridt løbende.

  3. Hvilke typer af lidelser kan fysioterapi hjælpe mod?

   Fysioterapi kan hjælpe med en bred vifte af lidelser, herunder muskuloskeletale smerter og skader, neurologiske lidelser, respiratoriske og kardiologiske problemer, børne- og kvindefysioterapi, og rehabilitering efter operationer eller alvorlige sygdomme. Fysioterapeuter er også uddannet til at arbejde med atleter og sportsfolk for at forbedre deres præstation og forebygge skader.

  4. Hvad kan akupunktur afhjælpe?

  Smerter: Akupunktur kan hjælpe med at lindre kroniske smerter i ryggen, nakken, knæene og andre dele af kroppen. Det kan også lindre hovedpine og migræne.
  Fordøjelsesproblemer: Akupunktur kan hjælpe med at lindre symptomer på irritabel tarmsyndrom, forstoppelse og maveproblemer.
  Kvalme og opkastning: Akupunktur kan hjælpe med at lindre kvalme og opkastning, især hos patienter, der gennemgår kemoterapi eller strålebehandling.
  Stress og angst: Akupunktur kan hjælpe med at reducere stress og angst og forbedre søvnkvaliteten.
  Allergier og astma: Akupunktur kan hjælpe med at lindre symptomer på allergier og astma, herunder kløe, nysen og vejrtrækningsproblemer.

  5. Hvordan booker jeg en tid?

  Der er flere forskellige måder at booke/aftale en tid på hos Grindsted Fysioterapi & Træning.
  Du er altid velkommen til at ringe til os på 75 32 12 74, eller booke direkte i vores bookingsystem Online som du finde på denne side i toppen.
  Det mest normale er dog at du efter din første behandling og ud fra den plan der lægges for dig og for din løbende behandling, at aftale en ny tid ude ved skranken.

  6. Har i også virksomhedsaftaler?

  Vi har flere års erfaring med at løse opgaver for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres ansatte hurtig og effektiv behandling – individuelt eller som forebyggelse mod nedslidning og skader.

  7. Hvad koster Fysioterapibehandlinger?

  Priserne på fysioterapi i Danmark varierer afhængigt af forskellige faktorer bla. såsom den specifikke behandling, du modtager. Generelt kan priserne variere fra omkring 300 kr. til 700 kr. per behandling, men dette kan variere. Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring, som dækker en del af omkostningerne. Du kan også få tilskud fra din sundhedsforsikring eller arbejdsgiver, hvis du har en sådan.

  8. Hvilke betalingsmetoder findes der hos Grindsted Fysioterapi & Træning

  Hos os er der flere måder at betale på.

  Offentlig sygesikring
  Fysioterapi er en del af det offentlige sundhedsvæsen. Derfor gives der tilskud til din behandling ved lægehenvist behandling.
  Det behøver ikke at være din egen læge, der henviser – det kan også være en anden læge, der har undersøgt eller behandlet dig.
  Sygeforsikringen Danmark
  Er du medlem af “Danmark”, får du tilskud til din egen andel af
  regningen.
  Dette tilskud kan udgøre helt op til godt 60%. Se mere om Sygeforsikringen Danmark på www.sygeforsikring.dk
  Forsikringsskade
  Har du fra dit forsikringsselskab modtaget en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din skade, kan du få dine behandlingsudgifter refunderet af forsikringsselskabet ved indsendelse af kvittering.
  Medicinkort
  Hvis du har et medicinkort, kan du muligvis få yderligere tilskud.
  Behandlingstakster
  Takster for behandling reguleres hvert år pr. 1. april og 1. oktober.