Dynamic Neuromuscular Stabilization

Dynamic Neuromuscular Stabilization

DNS

The nervous system establishes programs that control human posture, movement and gait. This ‘motor control’ is largely established during the first critical years of life. Therefore, the “Prague School” emphasizes neurodevelopmental aspects of motor control in order to assess and restore dysfunction of the locomotor system and associated syndromes.

The “Prague School” of Rehabilitation and Manual Medicine was established by key neurologists/physiatrists, all of whom were giants in the 20th Century rehabilitation movement: Professors’ Vaclav Vojta, Karel Lewit, Vladimir Janda, and Frantisek Vele.

Based upon the groundbreaking neurodevelopmental and rehabilitation principles described by these mentors, Pavel Kolar has organized the next generation of clinical protocols that are designed to restore and stabilize locomotor function. This new rehabilitation approach is called Dynamic Neuromuscular Stabilization

De helt rigtige priser

Om din behandling dækkes af den offentlige sygesikring, Sygeforsikringen Danmark eller en privat forsikring, så er du meget velkommen hos os.

Professionel Team

Medarbejdergruppe hos Grindsted Fysioterapi og Træning er helt igennem proffesionele, korrekt uddannet samt efteruddannet

Mange års erfaring

Med de mange behandler vi har i huset, er der naturligvis mange års erfaring at trække på. Det giver os en viden og kompetence som er unik og ikke findes mange steder

Individuel rådgivning

Hos os er du ikke bare et nummer og bliver sat i en kasse. Dit problem er unik, da din krop er unik. Derfor vil du altid få en individuel plan der passer lige præcis til dine udfordringer. Hos os er intet bare en standart løsning.